Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Mica Publicitate Ziare Nationale Mare Publicitate Ziare Nationale Mare Publicitate Ziare Locale Anunt U.E. Reclame internet ANUNTURI ONLINE Contact
Ziarul AdevarulZiarul Anuntul TelefonicZiarul AziZiarul Bucarest HebdoZiarul BursaZiarul Bursa ConstructiilorZiarul CapitalZiarul ClickZiarul CurentulZiarul Curierul NationalZiarul EconomistulZiarul Evenimentul ZileiZiarul FinanciarulZiarul Jurnalul NationalZiarul LibertateaZiarul NationalZiarul Pagina PoliticaZiarul PutereaZiarul Romania LiberaZiarul Uj Magyar SzoZiarul ZiarulZiarul Ziarul Financiar
PACHETE ZIARE NATIONALE
Pachetul "Matrimoniale"Pachetul "IMOBILIAR"Pachetul "Premium"Pachetul "Oferte Serviciu"Pachetul "Ziare SUPER 5+"Pachetul "Ziare la OFERTA"
PACHETE ZIARE LOCALE
Regional Sud-EstRegional Sud-VestRegional Nord-EstRegional Nord-VestRegional Central
ANUNTURI ONLINE
Anunt pe 184 siteuri - 25 leiAnunt pe 39 siteuri - 10 leiAnunt pe 20 bloguri - 39 lei
Mare Publicitate
Mare publicitate prin Profesional Global Press Fara o reclama de calitate in ziare asteptati clienti in zadar!

Profesional Global Press va ofera cea mai usoara cale de a va face reclama in ziare nationale si locale.

Echipa noastra se ocupa de creatia artistica, rezer- varea spatiului si publi- carea modulelor de mare publicitate.

Sporiti-va vanzarile, recru- tati personal, cresteti ex- punerea firmei dumnea- voastra. Contactati-ne acum!

Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare

Argus HR

PLATA prin SMS
Anunturile online pe 39 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 39 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Adunari Generale

Categoria "Adunari Generale" contine un numar de 2 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Adunari Generale" apasa aici.

Administratorul unic al MOZART RESIDENCE S.A.,

Valabil in:
Adunari Generale Toata tara
     Publicat in: 08 May 2018
Administratorul unic al MOZART RESIDENCE S.A., persoana juridica romana, cu sediul social in Str. Corbeni, nr.4A, etaj 1, camera 1, Bucuresti, sector 2, Romania, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub Nr. J 40/1328/2018, cod inregistrare fiscala RO - 38780434, In temeiul prevederilor Art.13, pct. 13.10. raportate la prevederile pct. 13.18 din Actul constitutiv al companiei, CONVOACA Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor MOZART RESIDENCE S.A. pentru data de 11 iunie 2018, orele 12:00, in Bucuresti, Str. Pitarul Hristache nr. 5, et.4, camera 1, sector 1,, cu urmatoarele puncte pe ordinea de zi: 1. Analiza situatiei economico-financiare a companiei; 2. Aprobarea anularii hotararilor adoptate in sedinta Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor din data de 06.02.2018; 3. Aprobarea rezilierii Contractului de cesiune autentificat sub Nr. 238/08.02.2018 la Societatea Profesionale Notariala "MENTOR" din municipiul Bucuresti si repunerea partilor in situatia anterioara privind Promisiunea bilaterala de vanzare-cumparare autentificata sub Nr. 2469 din data de 12.12.2017 la Societatea Profesionale Notariala "MENTOR" din municipiul Bucuresti, 4. Aprobarea denuntariiContractului de antrepriza generala Nr. 01/05.02.2018 incheiat cu Consolidated Construct S.R.L.; 5. Aprobarea denuntarii Contractului de prestari servicii 02/05.02.2018 incheiat cu VEM Management S.R.L.; 6. Aprobarea dizolvarii anticipate si a lichidarii companiei, numirea lichdatorului, fixarea remuneratiei acestuia si stabilirea conditiilor in care actionarii isi asuma pierderile companiei. 7. Diverse. Au dreptul de a cere introducerea unor noi puncte pe ordinea de zi unul sau mai multi actionari reprezentand, individual sau impreuna, cel putin 5 (cinci)% din capitalul social. Cererile se inainteaza administratorului unic in cel mult 15 (cincisprezece) zile de la transmiterea convocarii initiale, in vederea publicarii si aducerii acestora la cunostinta celorlalti actionari. Ordinea de zi completata cu punctele propuse de actionari, ulterior convocarii, va fi publicata cu indeplinirea cerintelor prevazute de lege si/sau de Actul Constitutiv pentru convocarea adunarii generale, cu cel putin 10 zile inaintea adunarii generale, la data mentionata in convocatorul initial. Actionarii pot sa participe la sedinta si pot sa isi exprime votul prin corespondenta, in conformitate cu prevederile Art.13.25 din Actul constitutiv al companiei. In situatia in care nu se intruneste cvorumul legal pentru validitatea deliberarilor, adunarea generala extraordinara a actionarilor se va intruni, la a doua convocare, la data de 12 iunie 2018, ora 12:00 in acelasi loc si cu aceeasi ordine de zi.

Administratorul unic al CONSOLIDATED CONSTRUCT S.R.L.,

Valabil in:
Adunari Generale Toata tara
     Publicat in: 08 May 2018
Administratorul unic al CONSOLIDATED CONSTRUCT S.R.L., cu sediul in Str. Corbeni, nr.4A, Bucuresti, sector 2, telefon 0374.91.77.90 / fax 0374.09.40.99, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/14602/04.11.2016, cod unic de inregistrare RO - 36711730, In temeiul prevederilor Art.10, pct. 10.1. si 10.6, raportate la prevederile Art. 9 din Actul constitutiv al companiei, CONVOACA Adunarea Generala a Asociatilor CONSOLIDATD CONSTRUCT S.R.L., pentru data de 11 iunie 2018, orele 11:00, in Bucuresti, Str. Pitarul Hristache nr. 5, et.4, camera 1, sector 1, cu urmatoarea ordine de zi: 1. Analiza situatiei economico-financiare a companiei, in special a situatiei si structurii datoriilor; 2. Adoptarea unei decizii cu privire la continuarea activitatii, in temeiul unui plan de redresare ce se va intocmi impreuna cu asociatii si in functie de resursele puse la dispozitia companiei de catre acestia, sau, dupa caz, incetarea definitiva a activitatii si dizolvarea anticipata a acesteia sau declararea insolventei si falimentului si numirea practicianului in insolventa cu stabilirea remuneratiei acestuia, precum si stabilirea conditiilor in care asociatii isi asuma pierderile companiei. 3. Diverse. Asociatii pot sa participe la sedinta si pot sa isi exprime votul prin corespondenta, in conformitate cu prevederile Art.10, pct. 10.2. din Actul constitutiv al companiei. Au dreptul de a cere introducerea unor noi puncte pe ordinea de zi unul sau mai multi asociati reprezentand, individual sau impreuna, cel putin 25% din capitalul social. Cererile se inainteaza Administratorului in cel mult 15 zile de la publicarea convocarii, in vederea publicarii si aducerii acestora la cunostinta celorlalti asociati. Ordinea de zi completata cu punctele propuse de asociati, ulterior convocarii, va fi publicata cu indeplinirea cerintelor prevazute de lege si de actul constitutiv pentru convocarea adunarii generale, cu cel putin 10 zile inaintea adunarii generale mentionata in convocatorul initial. In situatia in care nu se intruneste cvorumul legal pentru validitatea deliberarilor, adunarea generala se va intruni, la a doua convocare, la data de 12 iunie 2018, ora 11:00 in acelasi loc si cu aceeasi ordine de zi.
Anunturi Online
Comenzi
Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati acum Departamentul de Vanzari!
Telefon: 021.301.99.45
Email:
publicitate@mediapres.ro
Alte modalitati de contact va sunt disponibile aici.

Anunturi in ziare nationale

Anunt online pe 20 de bloguri

Publicati Citatii in ziarul Adevarul

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Anunturi fonduri structurale, publicare raporturi fiscale anuale Ziarul Financiar

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare


Situri partenere: Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite | Stiri de ultima ora | Ziare | Ziare Romanesti |

Ziare-Reviste.ro