Mica Publicitate Ziare Nationale Mica Publicitate Ziare Locale Anunt U.E. Reclame internet ANUNTURI ONLINE Contact
Ziarul Anuntul AZ®Ziarul de Pierderi®Ziarul Anunt de Mediu®Ziarul Locuri de Munca®Ziarul JuridicZiarul Romania LiberaZiarul AdevarulZiarul NationalZiarul Jurnalul NationalZiarul Anuntul TelefonicZiarul LibertateaZiarul Curierul NationalZiarul ClickZiarul Bursa
PACHETE ZIARE NATIONALE
Pachetul "Matrimoniale"Pachetul "IMOBILIAR"Pachetul "Premium"Pachetul "Oferte Serviciu"Pachetul "Ziare SUPER 5+"Pachetul "Ziare la OFERTA"
PACHETE ZIARE LOCALE
Regional Sud-EstRegional Sud-VestRegional Nord-EstRegional Nord-VestRegional Central
ANUNTURI ONLINE
Anunt pe 33 siteuri - 50 lei
Mare Publicitate
Mare publicitate prin Profesional Global Press Fara o reclama de calitate in ziare asteptati clienti in zadar!

Profesional Global Press va ofera cea mai usoara cale de a va face reclama in ziare nationale si locale.

Echipa noastra se ocupa de creatia artistica, rezer- varea spatiului si publi- carea modulelor de mare publicitate.

Sporiti-va vanzarile, recru- tati personal, cresteti ex- punerea firmei dumnea- voastra. Contactati-ne acum!

Cum public Anunt de Mediu in Ziarul Anunt de Mediu®

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare

Anunturi Anunt de Mediu

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi®, Ziarul Locuri de Munca®, Ziarul Anunt de Mediu®, Ziarul Juridic (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum


Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 May 2024
Anexa 5.P la procedura de aplicare a Legii 292/2018, privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice si private asupra mediului S.C. SUDRESIDENCE TIM S.R.L. anunta publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu/respingerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE COMPLEX DE AGREMENT CU PISCINA, SPATIU SERVICII, FAST-FOOD SI PARCARE ACOPERITA CU ACCES DIN DRUM SECUNDAR amplasat in BERZASCA, CF NR.32436 . Proiectul acordului de mediu/ decizia de respingere si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului ANPM CARAS SEVERIN, Str. Maior Petru, Nr. 73, Resita, Jud. Caras Severin, in zilele de LUNI- JOI intre orele 09:00- 15:00, si VINERI, intre orele 09:00- 13:00 precum si la urmatoarea adresa de internet (a autoritatii competente pentru protectia mediului) anmcs.anpm.ro. Observatiile/ contestatiile publicului se primesc la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului ANPM CARAS SEVERIN, Str. Maior Petru, Nr. 73, Resita, Jud. Caras Severin, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 May 2024
ENACHE DANUT SI MARIN ELENA-IULIANA, proprietari ai terenului amplasat in judetul Ilfov, comuna Vidra, sat Vidra, tarla 22, parcela 318/1, cu suprafata de 16.749 mp., avand Nr.Cad. 75304. Anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a Avizului de Oportunitate, pentru documentatia PUZ " Intocmire plan urbanistic zonal pentru construire ansamblu de locuinte si functiuni complementare P+1E+M, amenajare circulatii, utilitati, spatii verzi si ridicare topografica". Documentatia a fost depusa pentru consultare pe data de 17.05.2024 la Consiliul Judetean Ilfov. Observatii/comentarii se primesc in scris la Directia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Consiliului Judetean Ilfov, Strada Ernest Juvara nr. 3-5, sector 6, (tel 021 2125693) si pe mail la adresa urbanism@cjilfov.ro in termen de 15 zile de la publicarea prezentului anunt.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 May 2024
MGS MAGISTRAL CONSTRUCT SRL, MARIN SORIN-CLAUDIU, proprietari ai terenurilor amplasate in judetul Ilfov, comuna Vidra, sat Vidra, Tarla 22, P 320/2/4, P 320/2/5, P 320/2/6, cu suprafata totala din acte de 33.589 mp, avand Nr. Cadastrale: NC 75387, NC 75391, NC 75395, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a Avizului de Oportunitate, pentru documentatia " INTOCMIRE PLAN URBANISTIC ZONAL PENTRU CONSTRUIRE ANSAMBLU LOCUINTE P+1E+M, FUNCTIUNI COMPLEMENTARE , AMENAJARE CIRCULATII SI UTILITATI, RIDICARE TOPOGRAFICA". Documentatia a fost depusa pentru consultare pe data de 17.05.2024 la Consiliul Judetean Ilfov. Observatii/comentarii se primesc in scris la Directia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Consiliului Judetean Ilfov, Strada Ernest Juvara nr. 3-5, sector 6, (tel 021 2125693) si pe mail la adresa urbanism@cjilfov.ro in termen de 15 zile de la publicarea prezentului anunt.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 May 2024
ANUNT PUBLIC 1. S.C. LINAM INVESTMENTS S.R.L. avand sediul in Str.Soseaua Nordului, nr.82-92, bl.-,sc. Tronson Geneve, et. Demisol, ap. Biroul Nr. 7, sector 1, localitatea Bucuresti, titular al planului/programulului PUD: CONSTRUIRE ANSAMBLU DE LOCUINTE COLECTIVE CU SPATII COMERCIALE SI SERVICII LA PARTER, CU REGIM DE INALTIME S+P+E+ER (ZONA L1) SI S+P-4+ESR(ZONA M3), AMENAJARI EXTERIOARE, IMPREJMUIRE, ORGANIZARE DE EXECUTIE, localitatea Bucuresti Str. Petricani, nr. 1, sector 2 anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/programul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului/programului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bucuresti din Aleea Lacul Morii nr.1 (in spatele benzinariei Lukoil), sector 6, de luni pana vineri intre orele 9-12. Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris al sediul A.P.M.B., in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 May 2024
SC NEW ENERGY PALTINIS SRL, titular al proiectului "Lucrari de construire - PARC FOTOVOLTAIC SI IMPREJMUIRE", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Caras Severin, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Lucrari de construire - PARC FOTOVOLTAIC SI IMPREJMUIRE", propus a fi amplasat in localitatea Paltinis, jud. Caras- Severin, CF 32094, 32262, 32263, 32264, 32266, 32278, 32091, 32092, 32093. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Caras Severin din municipiul Resita,strada Petru Maior , nr. 73, in zilele de luni - joi intre orele 8.00 - 15, vineri intre orele 8.00 - 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmcs.anpm.ro - Sectiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt public- APM BRASOV. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 May 2024
Miron Razvan Mihai si Jurj Constantina, titulari ai proiectului "Impadurirea terenului arabil proprietatea persoanelor fizice Jurj Constantina si Miron Razvan Mihai situat in extravilanul satului Halchiu, comuna Halchiu, judetul Brasov" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare "continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare", pentru proiectul "Impadurirea terenului arabil proprietatea persoanelor fizice Jurj Constantina si Miron Razvan Mihai situat in extravilanul satului Halchiu, comuna Halchiu, judetul Brasov", propus a fi amplasat in jud. Brasov, sat Halchiu, com. Halchiu, extravilan, FN, CF nr. 105350 Halchiu. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, in zilele de luni-joi intre orele 8- 16:30 si vineri intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbv.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Petrom Anun Publicul Interesat Asupra Depunerii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 May 2024
OMV PETROM SA, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:"Lucrări de abandonare aferente sondei.1168-Satchinez", propus a fi amplasat in:extravilan Satchinez, CF.nr.405556-Satchinez, nr.top.405556, jud.Timiș. Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la:sediul Agentiei pentru Protectia Mediului.Timiș, Municipiul Timișoara, B-dul.Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud.Timiș și la:sediul titularului OMV PETROM SA, Municipiul Timișoara, str.Coriolan Brediceanu, nr.10C, jud.Timis, in zilele de:luni-joi intre orele:8:00-16:30, vineri intre orele:8:00-14:00. Observațiile publicului se primesc zilnic la:sediul APM.Timiș

ANUNT PUBLIC- APM CARAS SEVERIN Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 May 2024
Balu Alina- Roxana, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: fara evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul PROIECT TEHNIC DE IMPADURIRE - Persoana Fizica Balu Alina-Roxana , amplasat in extravilanul comunei Farliug, judetul Caras-Severin. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras- Severin din Resita, str. Petru Maior, nr. 73 in zilele de luni-joi, intre orele 9:00-15:00 si vinerea, intre orele 9:00 - 13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmcs.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei etapei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 May 2024
SC IMOBLES FORM SRL cu sediul in Municipiul Timisoara, Strada Albinelor, nr. 11B, anunta intentia de realizare a centralei electrice fotovoltaice Pancota in comuna Pancota, CF nr. 305923, tarla 16, parcela 79/22-LOT1, CF nr. 309517,tarla 16, parcela 79/22-LOT3, judet Arad.
Eventualele sugestii si reclamatii se vor depune la sediul ANRE, str. Constantin Nacu, nr. 3, tel.: 0213278174, e-mail: anre@anre.ro.

Anunt public- APM ILFOV. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 May 2024
ALSIM ALARKO SANAYI TESISLERI VE TICARET AS, titular al proiectului "Alimentare cu apa si evacuare ape uzate menajere si pluviale la Punct de Sprijin si Intretinere km 60+200 Dreapta- Autostrada de Centura Bucuresti", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul "Alimentare cu apa si evacuare ape uzate menajere si pluviale la Punct de sprijin si intretinere km60+200-Autostrada de Centura Bucuresti", propus a fi amplasat pe Autostrada de Centura Bucuresti km 60+200, loc. Popesti Leordeni. NU SE SUPUNE EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI SI EVALUARII ADECVATE 1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, in zilele de luni pana joi, intre orele 9 - 13, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apm-ilfov.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 May 2024
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu
SC TBM INNOVATION STEEL SRL


SC TBM INNOVATION STEEL SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Construire 64 hale-depozitare si birouri , P-P+1Ep propus a fi amplasat in Comuna Chiajna , sat Chiajna , T3, P17-P38, judetul Ilfov .
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultatezilnic la sediul A.P.M. Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6 si la sediul TBM INNOVATION STEEL SRL , cu sediul in Pitesti , DN65B, A1, km105, Corp C1, Biroul , nr.1 , judet Arges .
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfovdin Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 May 2024
SC GEMINA SERVEXIM SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: "Construire imobil spatiu comercial" propus a fi amplasat in Focsani, str. Comisia Centrala , nr. 80, T 29, P 134/1, CF 71478, 71472, jud. Vrancea. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la APM Vrancea, str. Dinicu Golescu nr. 2 si la sediul Primariei Focsani, in zilele de luni-joi, intre orele 8.00-16.30 si in ziua de vneri, orele 8.00- 14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Vrancea.

Anunt public. Agentia pentru Protectia Mediului Alba- Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 May 2024
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu SC IRON EAGLE SRL. SC IRON EAGLE SRL, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru "Construire hale, birouri si imprejmuire " , propus a fi amplasat in Loc. Drambar , com. Ciugud , str.Europei nr.16 , judet Alba.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba loc. Alba-Iulia, str. Lalelelor, nr. 7B, jud. Alba si la sediul titularului din loc. Alba Iulia , str. Vanatorilor nr.18, bl. VI6, etaj 4, ap. 15, in zilele de luni -joi, intre orele 09- 14,30 si vineri intre orele 9-13. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba.

ANUNT PUBLIC- AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI SIBIU. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 May 2024
AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI SIBIU anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare a Amenajamentul silvic al fondului forestier proprietatea publica si privata apartinand orasului Saliste - U.P. I Saliste, amplasat pe raza UAT - lor din jud. Sibiu: Saliste, Cristian, Orlat, Tilisca, Apoldu de Jos si Jina, administrat de R.P.L. Valea Frumoasei R.A., titular PRIMARIA SALISTE, in categoria planurilor care nu necesita efectuarea evaluarii de mediu. Planul urmeaza a fi supus adoptarii fara aviz de mediu, conform prevederilor HG 1076/2004. Motivatia deciziei etapei de incadrare se gaseste pe pagina: http: //apmsb.anpm.ro. Observatiile, comentariile publicului, reconsiderarea deciziei etapei de incadrare se trimit in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, sau pe e-mail: office@apmsb.anpm.ro in termen de 10 zile calendaristice de la data aparitiei anuntului, tel: 0269/422653.

Anunt public- APM Timis. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 May 2024
ANUNT PUBLIC. NBC S.R.L cu sediul social in Sat. Fardea, Comuna Fardea, Nr. 74, Jud. Timis, anunta intentia de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitatile cu cod CAEN: 3821 - Tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase, CAEN: 3811 - Colectarea deseurilor nepericuloase, CAEN: 4677 - Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor, desfasurata la punctul de lucru din Sat. Fardea, Comuna Fardea, CONFORM CF.400376 FARDEA, NR.CADASTRAL 400376, Judet Timis. Informatii suplimentare precum si depunerea in scris, sub semnatura si cu datele de identificare, de contestatii si sugestii legate de activitate, se face la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, Bd. Liviu Rebreanu nr.18-18A, tel. 0256.491795, e-mail office@apmtm.anpm.ro, zilnic de luni pana joi intre orele 8.30-16.30 si vineri intre orele 8.00-14.00.

Anunt public- APM Timis. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 May 2024
ANUNT PUBLIC. NBC S.R.L cu sediul social in Sat. Fardea, Comuna Fardea, Nr. 74, Jud. Timis, anunta intentia de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitatile cu cod CAEN: 3821 - Tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase, CAEN: 3811 - Colectarea deseurilor nepericuloase, CAEN: 4677 - Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor, desfasurata la punctul de lucru din Sat. Fardea, Comuna Fardea, CONFORM CF.400376 FARDEA, NR.CADASTRAL 400376, Judet Timis. Informatii suplimentare precum si depunerea in scris, sub semnatura si cu datele de identificare, de contestatii si sugestii legate de activitate, se face la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, Bd. Liviu Rebreanu nr.18-18A, tel. 0256.491795, e-mail office@apmtm.anpm.ro, zilnic de luni pana joi intre orele 8.30-16.30 si vineri intre orele 8.00-14.00.

Anunt public- APM Timis. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 May 2024
ANUNT PUBLIC. NBC S.R.L cu sediul social in Sat. Fardea, Comuna Fardea, Nr. 74, Jud. Timis, anunta intentia de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitatile cu cod CAEN: 3821 - Tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase, CAEN: 3811 - Colectarea deseurilor nepericuloase, CAEN: 4677 - Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor, desfasurata la punctul de lucru din Sat. Fardea, Comuna Fardea, CONFORM CF.400376 FARDEA, NR.CADASTRAL 400376, Judet Timis. Informatii suplimentare precum si depunerea in scris, sub semnatura si cu datele de identificare, de contestatii si sugestii legate de activitate, se face la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, Bd. Liviu Rebreanu nr.18-18A, tel. 0256.491795, e-mail office@apmtm.anpm.ro, zilnic de luni pana joi intre orele 8.30-16.30 si vineri intre orele 8.00-14.00.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 May 2024
DIVII IONELA, proprietar al terenului amplasat in judetul Ilfov, comuna Dascalu, intravilan, Tarla 63, P 228/5, cu suprafata totala de 10.000 mp, avand NC 51060, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a Avizului de Oportunitate, pentru documentatia " ELABORARE P.U.Z.- SCHIMBARE ZONIFICARE FUNCTIONALA PENTRU TERENUL CU NR. CAD. 51060, PENTRU CONSTRUIRE UNITATI INDUSTRIALE PENTRU PRODUCTIE SI DEPOZITARE CU ANEXE ADMINISTRATIVE, ANEXE TEHNICE, CIRCULATII CAROSABILE SI PIETONALE, PARCARI, IMPREJMUIRE, BRANSAMENTE, SEMNALISTICA AMENAJARE SPATII VERZI PLANTATE SI ORGANIZARE DE SANTIER". Documentatia a fost depusa pentru consultare pe data de 16.05.2024 la Consiliul Judetean Ilfov. Observatii/comentarii se primesc in scris la Directia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Consiliului Judetean Ilfov, Strada Ernest Juvara nr. 3-5, sector 6, (tel 021 2125693) si pe mail la adresa urbanism@cjilfov.ro in termen de 15 zile de la publicarea prezentului anunt.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 May 2024
ANUNT 1. Subscrisa SC BG CAPITAL INVEST SRL, proprietar asupra terenurilor amplasate in judetul Ilfov, comuna Afumati, tarla 2, parcela 3/1, cu suprafata totala de 88.590 mp., suprafata formata din Nr.Cad. 60086 cu o suprafata de 14.175 mp. si Nr.Cad.60085 cu o suprafata de 74.415 mp, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a Avizului Favorabil, pentru documentatia PUZ " ELABORARE PUZ- INTRODUCERE IN INTRAVILAN A TERENURILOR CU NR. CAD. 60085 SI 60086 PENTRU CONSTRUIRE UTILITATI INDUSTRIALE PENTRU PRODUCTIE SI DEPOZITARE CU ANEXE ADMINISTRATIVE, ANEXE TEHNICE, CIRCULATII CAROSABILE SI PIETONALE, PARCARI, IMPREJMUIRE, BRANSAMENTE, SEMNALISTICA, AMENAJARE SPATII VERZI PLANTATE SI ORGANIZARE SANTIER". Documentatia a fost depusa pentru consultare pe data de16.05.2024 la Consiliul Judetean Ilfov. Observatii/ comentarii se primesc in scris la Directia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Consiliului Judetean Ilfov, Strada Ernest Juvara nr. 3-5, sector 6, (tel 021 212.56.93) si pe mail la adresa urbanism@cjilfov.ro in termen de 18 zile de la publicarea prezentului anunt.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 May 2024
ANUNT 2. Subscrisa SC BG CAPITAL INVEST SRL, proprietar asupra terenurilor amplasate in judetul Ilfov, comuna Afumati, tarla 2, parcela 3/1, cu suprafata totala de 88.590 mp., suprafata formata din Nr.Cad. 60086 cu o suprafata de 14.175 mp. si Nr.Cad.60085 cu o suprafata de 74.415 mp, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a Avizului Favorabil, pentru documentatia PUZ " ELABORARE PUZ- INTRODUCERE IN INTRAVILAN A TERENURILOR CU NR. CAD. 60085 SI 60086 PENTRU CONSTRUIRE UTILITATI INDUSTRIALE PENTRU PRODUCTIE SI DEPOZITARE CU ANEXE ADMINISTRATIVE, ANEXE TEHNICE, CIRCULATII CAROSABILE SI PIETONALE, PARCARI, IMPREJMUIRE, BRANSAMENTE, SEMNALISTICA, AMENAJARE SPATII VERZI PLANTATE SI ORGANIZARE SANTIER". Documentatia a fost depusa pentru consultare pe data de16.05.2024 la Consiliul Judetean Ilfov. Observatii/ comentarii se primesc in scris la Directia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Consiliului Judetean Ilfov, Strada Ernest Juvara nr. 3-5, sector 6, (tel 021 212.56.93) si pe mail la adresa urbanism@cjilfov.ro in termen de 15 zile de la publicarea prezentului anunt.


Anunturi Online
Comenzi
Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati acum Departamentul de Vanzari!
Telefon: 0724.572.505
Email: office@mediapress.ro
Alte modalitati de contact va sunt disponibile aici.

Anunturi in ziare nationale

Publicati Citatii in ziarul Adevarul

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare


Situri partenere: Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite |
18 May 2024