Mica Publicitate Ziare Nationale Mica Publicitate Ziare Locale Anunt U.E. Reclame internet ANUNTURI ONLINE Contact
Ziarul Anuntul AZ®Ziarul de Pierderi®Ziarul Anunt de Mediu®Ziarul Locuri de Munca®Ziarul JuridicZiarul Romania LiberaZiarul AdevarulZiarul NationalZiarul Jurnalul NationalZiarul Anuntul TelefonicZiarul LibertateaZiarul Curierul NationalZiarul ClickZiarul Bursa
PACHETE ZIARE NATIONALE
Pachetul "Matrimoniale"Pachetul "IMOBILIAR"Pachetul "Premium"Pachetul "Oferte Serviciu"Pachetul "Ziare SUPER 5+"Pachetul "Ziare la OFERTA"
PACHETE ZIARE LOCALE
Regional Sud-EstRegional Sud-VestRegional Nord-EstRegional Nord-VestRegional Central
ANUNTURI ONLINE
Anunt pe 33 siteuri - 50 lei
Mare Publicitate
Mare publicitate prin Profesional Global Press Fara o reclama de calitate in ziare asteptati clienti in zadar!

Profesional Global Press va ofera cea mai usoara cale de a va face reclama in ziare nationale si locale.

Echipa noastra se ocupa de creatia artistica, rezer- varea spatiului si publi- carea modulelor de mare publicitate.

Sporiti-va vanzarile, recru- tati personal, cresteti ex- punerea firmei dumnea- voastra. Contactati-ne acum!

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare

Anunturi Anunt de Mediu

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi®, Ziarul Locuri de Munca®, Ziarul Anunt de Mediu®, Ziarul Juridic (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum


depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu- APM TIMIS. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
DANCILA DUMITRU PFA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul PLATFORMA BETONATA PENTRU DEPOZITARE GUNOI DE GRAJD PROVENIT DE LA OVINE, propus in Parta, C.F. Nr. 400255, top 1604/2 si 1605, jud.Timis Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, municipiul Timisoara,B-dul Liviu Rebreanu nr. 18-18A si la sediul titularului, Parta , nr. 1605, jud. Timis , in zilele de luni - joi intre orele 08:00- 16:30, vineri intre orele 08:00- 14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis.

ANUNT PUBLIC APM BRASOV. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE SA, titular al proiectului "Servicii de proiectare faza Studiu de fezabilitate pentru obiectivele: Lot 3.1. Podet DN 10 km 123+ 600, com. Teliu, jud. Brasov", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare ,,continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare", pentru proiectul "Servicii de proiectare faza Studiu de fezabilitate pentru obiectivele: Lot 3.1. Podet DN 10 km 123+ 600, com. Teliu, jud. Brasov", propus a fi amplasat in judetul Brasov, com. Prejmer, com.Teliu, sector extravilan. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr. 3, in zilele de luni-joi, intre orele 800-1630 si vineri intre orele 8.00- 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbv.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei etapei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Brasov."

ANUNT PUBLIC APM HUNEDOARA. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
C.N.A.I.R. S.A. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Hunedoara, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Servicii de proiectare faza expertiza tehnica si intocmire Documentatie de Avizare a Lucrarilor de Interventie/ Studiu de fezabilitate pentru obiectivele: LOT 3: Consolidare pod pe DN7 km 397+ 806 la Mintia, jud. Hunedoara", propus a fi amplasat comuna Vetel, satul Mintia, pod DN7, km 397+806, judetul Hunedoara. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Hunedoara din Deva, str. Aurel Vlaicu nr. 25, in zilele de luni pana joi intre orele 8.00 - 16.30 si vineri intre orele 8 - 14, precum si pe adresa de internet apmhd.anpm.ro. Publicului interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare la sediul A.P.M. Hunedoara in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a A.P.M. Hunedoara.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE SA titular al proiectului "Lot 2-4) Pod pe DN13A km 32+719, Balauseri-Miercurea Ciuc, la Sarateni", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Mures, fara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Lot 2-4) Pod pe DN13A km 32+719, Balauseri- Miercurea Ciuc, la Sarateni", propus a fi amplasat in com. Sarateni, sat Sarateni, pod pe DN13A km 32+719, Balauseri- Miercurea Ciuc, la Sarateni, jud. Mures. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Mures din loc. Targu Mures, str. Podeni, nr. 10, in zilele de: luni intre orele 9.00-15.00 si marti - vineri intre orele 9.00-12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://.apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul Deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Mures.

ANUNT PUBLIC APM BRASOV. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
Anunt public privind depunerea solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu SC New Recycling SRL SC New Recycling SRL, cu adresa in Municipiul Brasov, Str. Stejerisului, Nr 18A, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu nr. 177/28.09.2020 cu activitatile conform coduri CAEN 4677 Comert cu ridicata al desurilor si resturilor 3832 Recuperarea materialelor reciclabile sortate 4941 Transporturi rutiere de marfuri 3811 Activitatea de colectare deseuri nepericuloase 3821 Tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase amplasat la Punctul de lucru din Fagaras, Str. Fagaras, Str. Negoiu, nr.1, judetul Brasov (Platforma UPRUC). Informatiile privind documentatia depusa pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3 si la sediul titularului Municipiul Brasov, Str. Stejerisului, Nr 18A, in zilele de luni-joi, intre orele 800-1400. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3.

Anunt public privind decizia etapei de incadrare- APM BUCURESTI. Anunt publicat prin www.anuntulaz.ro in ZIARUL ANUNTUL AZ

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
Anunt public privind decizia etapei de incadrare. LIDL ROMANIA S.C.S, titular al proiectului "Construire centru comercial de tip supermarket cu regim de inaltime P+1E si amenajare parcare, amenajari peisagistice, imprejmuire teren", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M.Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului:nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire centru comercial de tip supermarket cu regim de inaltime P+1E si amenajare parcare, amenajari peisagistice, imprejmuire teren", propus a fi amplasat in Bucuresti, Sector 2, Str. Ripiceni, nr.5-7. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M.Bucuresti din Bucuresti, sect.6, Aleea Lacul Morii, nr.1, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro/. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. ILFOV. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
SC DOMENIILE DAVIDESCU S.R.L. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. ILFOV, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului), pentru proiectul: "CONSTRUIRE DOUA HALE DEPOZITARE CU REGIM DE INALTIME P+1E PARTIAL, IMPREJMUIRE, UTILITATI, ORGANIZARE DE SANTIER", propus a fi amplasat in MOGOSOAIA, Str. Ciobanului, Nr.141, Jud. Ilfov. 1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, in zilele de luni-joi intre orele 8:00-16:30 si vineri 8:00-14:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmif.anpm.ro/. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin www.anuntulaz.ro in ZIARUL ANUNTUL AZ

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
S.C. FERFA CONS S.R.L., S.C.METAL VISION ARHITECTURE S.R.L., S.C.SORAMEX GRUP S.R.L., S.C.IAN APARTMENTS S.R.L. anunta in cadrul proiectului/planului:-P.U.Z. -SPATIU COMERCIAL "PENNY" -PARTER, CARMANGERIE CU PRODUSE DIN CARNE -BRANZETURI, ACCESE AUTO SI PIETONALE, TROTUARE, AMENAJARI EXTERIOARE, IMPREJMUIRE, RECLAME PE FATADA SI PARCARE, TOTEM PUBLICITAR, ORGANIZARE DE SANTIER, cu amplasamentul in jud.Galati, Mun.Galati, str.Nufarului, nr.4B, nr.cadastral 134946, anunta publicul interesat asupra depunerii primei versiuni a planului la A.P.M.Galati, in vederea obtinerii avizului de mediu. Informatiile privind varianta de plan pot fi consultate la sediul A.P.M.Galati, str.Regiment 11-Siret nr.2 si la sediul Mun.Galati, str.Nufarului, nr.4B, zilnic, de luni pana joi, intre orele 8.30-16.00 si vineri intre orele 8.30-13.30. Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul A.P.M.Galati in termen de 15 zile calendaristice de la data aparitiei anuntului.

ANUNT PUBLIC APM SIBIU. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
ARTWOODIA- LOVE FOR NATURE SRL, cu sediul Cisnadie str. Cetatii, nr.20, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitatea Lucrari de tamplarie si dulgherie, ce se desfasoara in localitatea Cisnadie str. Cetatii, nr. 20. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, str.Hipodromului, nr. 2A, in zilele de luni-vineri intre orele 9.00- 13.00. Observatiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu.

Anunt publicat prin www.anuntconstanta.ro in ZIARUL ANUNT CONSTANTEAN

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
SC AIR BP SALES ROMANIA SRL titular al urmatoarelor activitatii: cod CAEN 4671 comert cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si gazosi si al produselor derivate (import - export), si cod CAEN 5210 - depozitari, la sediul secundar din comuna Mihail Kogalniceanu - incinta Aeroportului International Mihail Kogalniceanu, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitate. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii pot fi consultate la sediul APM Costanta strada Unirii Nr. 23, Constanta, Tel/ Fax: 0241/ 546596, 0241/546696, 0241/543717 in zilele de luni-joi intre orele 9-13. Observatiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Constanta.

Anunt publicat prin www.anuntulaz.ro in ZIARUL ANUNTUL AZ

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
SC ROMSTAL IMEX SRL, titular al proiectului Construire platforma de parcare tiruri, drumuri trafic auto in incinta si racord la DC-149 pentru acces in incinta, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M.Giurgiu, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, nesolicitare a evaluarii adecvate si nesolicitare a evaluarii impactului asupra corpurilor de apa pentru proiectul Construire platforma de parcare tiruri, drumuri trafic auto in incinta si racord la DC-149 pentru acces in incinta propus a fi amplasat in com.Bolintin Deal, str.Ion Ratiu, jud.Giurgiu. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii pentru protectia mediului A.P.M.Giurgiu din Sos.Bucuresti, bl.111, sc.A+B, Mun.Giurgiu, jud.Giurgiu in zilele de luni-joi, intre orele 9:30-14:30 si vineri intre orele 9:30-12:30, precum si la urmatoarea adresa de internet http//apmgr.anpm.ro/. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

ANUNT PUBLIC- APM BUCURESTI. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
THE WILD ROSE MANSON SRL, titulara a activitatii "Colectarea deseurilor nepericuloase" cod CAEN 3811 desfasurata in str. Anghel Moldoveanu nr. 1A, sector 4, Bucuresti, anunta asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi obtinute la sediul APM Bucuresti, 0214306677, office@apmbuc.anpm.ro, intre orele 9:00 - 12:00. Eventuale observatii ale publicului, formulate in scris, se primesc zilnic, la sediul APM Bucuresti.

Anunt public privind decizia etapei de incadrare APM ALBA. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
Anunt public privind decizia etapei de incadrare (titularul proiectului) C.N.T.E.E. Transelectrica S.A. - punct de lucru U.T.T. Sibiu, reprezentata de S.C. Romproiect Electro SRL, titular al proiectului "Mentenanta majora LEA 220 kV Cluj Floresti - Alba Iulia", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare fara evaluarea impactului asupra mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mentionat, propus a fi amplasat in UAT Alba Iulia, Aiud, Teius, Ocna Mures, Ciugud, Santimbru, Mihalt, Radesti, Lopadea Noua, judetul Alba. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Alba, str. Lalelelor nr. 7B, in zilele de luni - joi, intre orele 09 - 14.30, vineri 9-13, precum si pe http://apmab.anp.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu APM ILFOV. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
S.C. MARAL TEHNIC SRL, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE 5 CORPURI DE CLADIRE, C1-C5 cu locuinte colective DS+P+ 6E, AMENAJARE ACCES AUTO SI PIETONAL, ORGANIZARE DE SANTIER SI UTILITATI propus a fi amplasat in Popesti Leordeni, strada Miraslau, T53/7, PARCELA 28/29 Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 Oct 2022
SC CRISTAL ACTIVE HOME SRL avand sediul in Dobroiesti, str. Cuza Voda, nr. 42A, judetul Ilfov, TITULAR AL PLANULUI "PUZ- INTRODUCERE TEREN IN INTRAVILAN PENTRU CONSTRUIRE LOCUINTE INDIVIDUALE" SITUAT IN Afumati, Tarla 92, Parcela 337/15, lot 12 nr. cad.59661, ANUNTA PUBLICUL INTERESAT ASUPRA PARCURGERII ETAPEI DE INCADRARE IN CADRUL SEDINTEI COMITETULUI SPECIAL CONSTITUIT DIN DATA DE 14.09.2022 URMAND CA PROIECTUL PROPUS SA FIE SUPUS PROCEDURII DE ADOPTARE FARA AVIZ DE MEDIU. OBSERVATIILE SI SUGESTIILE SE PRIMESC IN SCRIS LA SEDIUL APM ILFOV IN TERMEN DE 10 ZILE DE LA PUBLICAREA ANUNTULUI.

Anunt publicat prin www.ziaruldepierderi.ro in ZIARUL DE PIERDERI

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Oct 2022
Subsemnata Ilie Andra-Stephanie, declar pierduta legitimatia de student, emisa de Facultatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila". O declar nula.

Anunt publicat prin www.anuntulaz.ro in ZIARUL ANUNTUL AZ

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Oct 2022
Subsemnatul Ilie TACHE, in calitate de initiator al documentatiei PUD Consolidare, extindere, supraetajare constructii existente rezultand o locuinta S+P, refacere imprejmuire si amenajare incinta, racordare utilitati, documentatie al carei amplasament il constituie terenul cu suprafata de 302,00mp, situat in str. Albisoarei, nr.8, sector 2, mun. Bucuresti, anunta publicul interestat ca documentatia mai sus mentionata a fost depusa pentru consultare la Primaria Sectorului 2. Observatiile si propunerile se pot transmite in scris Primariei Sector 2, str. Chiristigiilor, nr. 11-13, sector 2 Bucuresti.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Oct 2022
ANUNT PUBLIC


In conformitate cu prevederile OUG nr 195/2005 privind protectia mediului cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii nr 544/2001 privind accesul la informatie
SOCIETATEA SC KEEN CONSTRUCT SRL
SEDIU Localitatea Ialomita , soseaua Calarasi km 93, Tarlaua 882 parcela
SOCIAL lot1/3, Centrul de afaceri Hamilton , corp 1 , etaj 1 birou 4 judet
Ialomita

TELEFON/FAX 0752266551
ACTIVITATEA Prepararare a mixturilor astfaltice conform codului CAEN 2399 -
Fabricarea altor produse din minerale nemetalice, n.c.a
AMPLASARE Macin strada I Decembrie 1918 nr 143 judet Tulcea cu nr cadastral
OBIECTIV 31637 Tarlaua 16 parcela 405 judet Tulcea

SCOPUL Prepararare a mixturilor astfaltice conform codului CAEN rev 2- 2399
ACTIVITATII Fabricarea altor produse din minerale nemetalice, n.c.a( cod CAEN rev
1 -2682)

PREZENTAREA ACTIVITATII

In intravilanul orasului Macin , se desfasoara activitatea de prepararare a mixturilor astfaltice conform codului CAEN rev 2 -2399- Fabricarea altor produse din minerale nemetalice, n.c.a( cod CAEN REV 1-2682)
Informatii cu privire la masurile de protectie a factorilor de mediu si despre eventulul impact asupra factorilor de mediu
Activitatea desfasurata nu are impact asupra factorilor de mediu apa, aer, pamant

ANUNTA

publicul interesat asupra depunerii solicitarii si documentatiei tehnice in vederea obtinerii autorizatiei de mediu


Informatiile privind potentialul impact asupra mediului generat de proiectul propus si observatiile publicului se primesc la sediul Agentiei pentru Protectia mediului Tulcea str 14 Noiembrie nr 5 ,telefon 0240/510622 fax 0240/510621 de luni pana vineri intre orele 10,00-14,00

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Oct 2022
S.C. FLORIAN TOP COMERCIAL S.R.L. , cu sediul in Bucuresti, Bdul Iuliu Maniu nr 103, Bl B, ap 56, Sector 6, inregistrata la O.N.R.C.-O.R.C.T.B. la numarul J40/12572/2004, C.U.I. RO16649765, titular al activitatii conform Cod CAEN : 4730 activitatea de comercializare a carburantilor pentru autovehicule (GPL), desfasurata in Jud Ilfov, Comuna Peris, Strada Principala 47, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitate. Informatiile si observatiile publicului privind potentialul impact asupra mediului al activitatii pot fi consultate la sediul APM Ilfov, Aleea Lacul Morii nr. 1, Sector 6, Mun. Bucuresti, tel.: 021.430.14.02; 0749.598.865., in zilele de luni-vineri intre orele 9.00- 12.00

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 05 Oct 2022
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediuS.C. LAUFER DRIVE IN MALL S.R.L. avand sediul in localitatea BUCURESTI, SECTOR 1, STR. PECHEA, NR. 32-36, BIROUL 8, ET 2, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "CONSTRUIRE SPATII COMERCIALE, ALIMENTATIE PUBLICA, SERVICII P+1E, PUT FORAT, BAZIN VIDANJABIL, FIRME LUMINOASE, AMENAJARE INCINTA, ORGANIZARE DE SANTIER SI IMPREJMUIRE TEREN" propus a fi amplasat in judetul Ilfov, orasul OTOPENI, str. CALEA BUCURESTILOR, nr. 227-233, NC 104098.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii, nr.1, sector 6 si la sediul S.C. LAUFER DRIVE IN MALL S.R.L., strada Pechea , nr. 32-36, et 2, biroul 8, localitatea Bucuresti.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov.


Anunturi Online
Comenzi
Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati acum Departamentul de Vanzari!
Telefon: 0724.572.505
Email: office@mediapress.ro
Alte modalitati de contact va sunt disponibile aici.

Anunturi in ziare nationale

Publicati Citatii in ziarul Adevarul

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare


Situri partenere: Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite |
Pentru o navigare personalizata, folosim cookies.
07 Oct 2022