Mica Publicitate Ziare Nationale Mica Publicitate Ziare Locale Anunt U.E. Reclame internet ANUNTURI ONLINE Contact
Ziarul de Pierderi®Ziarul Anunt de Mediu®Ziarul Locuri de MuncaZiarul Romania LiberaZiarul AdevarulZiarul NationalZiarul Jurnalul NationalZiarul Anuntul TelefonicZiarul BursaZiarul Curierul NationalZiarul ClickZiarul Libertatea
PACHETE ZIARE NATIONALE
Pachetul "Matrimoniale"Pachetul "IMOBILIAR"Pachetul "Premium"Pachetul "Oferte Serviciu"Pachetul "Ziare SUPER 5+"Pachetul "Ziare la OFERTA"
PACHETE ZIARE LOCALE
Regional Sud-EstRegional Sud-VestRegional Nord-EstRegional Nord-VestRegional Central
ANUNTURI ONLINE
Anunt pe 33 siteuri - 50 lei
Mare Publicitate
Mare publicitate prin Profesional Global Press Fara o reclama de calitate in ziare asteptati clienti in zadar!

Profesional Global Press va ofera cea mai usoara cale de a va face reclama in ziare nationale si locale.

Echipa noastra se ocupa de creatia artistica, rezer- varea spatiului si publi- carea modulelor de mare publicitate.

Sporiti-va vanzarile, recru- tati personal, cresteti ex- punerea firmei dumnea- voastra. Contactati-ne acum!

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare

Anunturi Anunt de Mediu

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi® sau Ziarul Locuri de Munca (in functie de categorie)! Pret - 30 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum


Anunt public ANPM- Bucuresti

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 14 Oct 2021
S.C. TEHNOCOMPUTER S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str.Preciziei nr.3W, et.1, biroul-11, sect.6, inregistrata la ONRC sub nr.J40/2561/1995, CUI-7166842, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatile: Colectarea deseurilor nepericuloase- Cod CAEN-3811 si Comertul cu ridicata al deseurilor si resturilor- CAEN-4677, desfasurata in str.Preciziei nr.11, sect.6, Bucuresti. Informatii se pot solicita la sediul A.P.M.Bucuresti din sect.6, Aleea Lacul Morii nr.1, (Barajul Lacul Morii-in spatele benzinariei LUKOIL), intre orele 9-12, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M.Bucuresti, in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Akcent Land Development Anunta Publicul

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 14 Oct 2021
SC AKCENT LAND DEVELOPMENT S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul AUTORIZARE DIRECTA - CONSTRUIRE ANSAMBLU CU FUNCTIUNEA DE LOCUINTE COLECTIVE SI FUNCTIUNI MIXTE CU REGIM DE INALTIME S+P+11DUPLEX+ET TEHNIC, IMPREJMUIRE TEREN SI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRARI - INVESTITIE ETAPIZATA, propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 6, Str. Lujerului, nr. 19.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, si la sediul titularului SC AKCENT LAND DEVELOPMENT S.R.L. din strada Sergent Cutieru Alexandru nr. 25A, bl. 2, Sc. 4, Parter, ap. Birou, camera 5, biroul nr. 2, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-12.00.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bucuresti.

ANUNT PUBLIC DE MEDIU - ANPM ARAD- ZIAR DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 14 Oct 2021
ANUNT SC IPEA ROMANIA SRL, cu sediul in localitatea Arad, str. Poetului, nr. 103-105, telefon: 0257271633 doreste sa obtina autorizatie de mediu pentru punctul de lucru din localitatea Arad, str. Poetului, nr. 103-105, telefon: 0257271633 unde se desfasoara activitatea de Fabricarea altor produse din lemn; fabricarea articolelor din pluta, paie si din alte materiale vegetale impletite, cod CAEN 1629, in scopul de productie si comert avand ca principale faze ale procesului tehnologic urmatoarele: receptie materie prima, prelucrare/ frezare/ gaurire, conform documentatiei de executie, vopsire, receptie CTC, livrare catre clienti. Masuri de protectie a factorilor de mediu: Apa: racord la sistemul de canalizare a mun. Arad pentru evacuarea apelor uzate si pluviale. Aer: filtre de praf Sol: platforme betonate Gestiunea deseurilor: pubele Observatiile publicului formulate in scris/ informatiile privind potentialul impact asupra mediului se depun/ pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Arad, Splaiul Muresului FN, telefon: 0257280331.

ANUNT PUBLIC- ANPM- ZIAR DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 14 Oct 2021
Anunt dezbatere publica S.C. Lorgis S.R.L. si persoanele fizice Mischie Sanda, Mischie Nicolae-Alexandru, Baican-Mischie Ioana-Maria, Tuhasu Maria si Lascu Victora anunta dezbaterea publica a planului si a Raportului de mediu pentru "Amenajamentul fondului forestier proprietate privata apartinand S.C. Lorgis S.R.L. si persoanelor fizice Mischie Sanda, Mischie Nicolae-Alexandru, Baican-Mischie Ioana-Maria, Tuhasu Maria si Lascu Victora - U.P. I Izvoarele Macrisului", din comuna Runcu, Pestisani si Pades, extravilan, judetul Gorj, ce va avea loc in data de 07.12.2021 ora 15. Dezbaterea publica va avea loc pe email. Documentele pot fi consultate la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, la sediul S.C. Lorgis S.R.L. din municipiul Lotru, Aleea Plevnei, nr. 1, bl. J1, sc. 2, et. 1, ap. 6, judetul Gorj si pe site-ul APM Gorj http://www.anpm.ro/ web/apm-gorj/ documente-procedura-sea-si-ea. in situatia in care nu se va mai prelungi starea de alerta pe intreg teritoriul tarii, dezbaterea publica va avea loc la sala de sedinte a Consiliului Local Runcu, judetul Gorj. La dezbaterea publica vor participa autoritatile implicate in implementarea planului, precum si publicul interesat. Publicul interesat poate transmite in scris comentarii si propuneri privind documentele mentionate pana la data de 07.12.2021, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Gorj sau prin e-mail la adresa: office@apmgj.anpm.ro si, de asemenea, poate participa la sedinta de dezbatere publica (in situatia in care nu se va mai prelungi starea de alerta pe intreg teritoriul tarii).

Dezbaterea publica a planului si a Raportului de mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 14 Oct 2021
Anunt dezbatere publica S.C. Lorgis S.R.L. si persoanele fizice Mischie Sanda, Mischie Nicolae- Alexandru, Baican-Mischie Ioana-Maria, Tuhasu Maria si Lascu Victora anunta dezbaterea publica a planului si a Raportului de mediu pentru "Amenajamentul fondului forestier proprietate privata apartinand S.C. Lorgis S.R.L. si persoanelor fizice Mischie Sanda, Mischie Nicolae-Alexandru, Baican-Mischie Ioana-Maria, Tuhasu Maria si Lascu Victora - U.P. I Izvoarele Macrisului", din comuna Runcu, Pestisani si Pades, extravilan, judetul Gorj, ce va avea loc in data de 07.12.2021 ora 15. Dezbaterea publica va avea loc pe email. Documentele pot fi consultate la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, la sediul S.C. Lorgis S.R.L. din municipiul Lotru, Aleea Plevnei, nr. 1, bl. J1, sc. 2, et. 1, ap. 6, judetul Gorj si pe site-ul APM Gorj http://www.anpm.ro/web/ apm-gorj/documente- procedura-sea-si-ea. in situatia in care nu se va mai prelungi starea de alerta pe intreg teritoriul tarii, dezbaterea publica va avea loc la sala de sedinte a Consiliului Local Runcu, judetul Gorj. La dezbaterea publica vor participa autoritatile implicate in implementarea planului, precum si publicul interesat. Publicul interesat poate transmite in scris comentarii si propuneri privind documentele mentionate pana la data de 07.12.2021, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Gorj sau prin e-mail la adresa: office@apmgj.anpm.ro si, de asemenea, poate participa la sedinta de dezbatere publica (in situatia in care nu se va mai prelungi starea de alerta pe intreg teritoriul tarii).

Depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu -Ziarul Contantean

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 14 Oct 2021
OIL DEPOL SERVICE SRL, cu sediul in judetul Constanta, Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 123A, birou 2, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: "DESFIINTARE CONSTRUCTII NR. CAD. 698-C1...C24", amplasat in judetul Constanta, Oras Ovidiu, strada Petrolului, nr. cad. 698. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta: municipiul Constanta, strada Unirii, nr. 23 si la sediul OIL DEPOL SERVICE SRL, cu sediul in judetul Constanta, municipiul Constanta, bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 123A, birou 2, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-13.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Constanta.

ANUNT ANPM BUCURESTI - Ziarul Anunt de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 13 Oct 2021
WPA ALIMAR TRANS S.R.L., titular al activitatii de "Transporturi rutiere de marfuri" -cod CAEN 4941 (transport deseuri periculoase), desfasurate la punctul de lucru din Bucuresti, Sector 3, Str. Drumul Lunca, nr. 68, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, intre orele 9.00- 12.00. Observatiile publicului, formulate in scris, se primesc zilnic la sediul APM, timp de 10 zile de la data aparitiei anuntului.

Malekshahian Ezatollah Anunta Publicul

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 13 Oct 2021
Malekshahian Ezatollah, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Construire doua hale depozitare marfuri generale, anexa vestiar si anexa grup sanitar, bransamente la utilitati", propus a fi amplasat in Afumati, str. Strada nr.3, nr.11, Ilfov Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Ilfov, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6 si domiciliul Malekshahian Ezatollah in Timisoara, str. Gheorghe Stavrescu, nr.33, in zilele luni-vineri, intre orele 9.00-12.00 Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Ilfov.

Safe Drive Confort Titulara Activitatii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 13 Oct 2021
SAFE DRIVE CONFORT SRL, titulara a activitatii "Intretinerea si repararea autovehiculelor" cod CAEN 4520, desfasurata in Bucuresti, Sector 4, Bd-ul Metalurgiei, nr. 77, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, intre orele 9:00 - 12:00. Observatiile publicului, formulate in scris, se primesc zilnic, la sediul APM Bucuresti timp de 10 zile de la data aparitiei.

Boncea Gheorghe Boncea Elena Anunta Publicul

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 13 Oct 2021
Boncea Gheorghe si Boncea Elena anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul "Scoatere definitiva din fondul forestier a suprafetei de 297 mp, situata in extravilanul comunei Arefu, judetul Arges, in raza O.S. Vidraru, U.P. III Capra, u.a. 100A%" (pentru construire structura de cazare turistica - bungalouri, parcare, respectiv spatiu de alimentatie publica). Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Arges, mun. Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50A, judetul Arges, in zilele de luni-vineri, orele 8-13. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Arges, mun. Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50A, judetul Arges.

Time Show Titular Proiectului Ldquo Construire

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 13 Oct 2021
SC Time Show SRL, titular al proiectului:" pentru “CONSTRUIRE ANSAMBLU 6 HALE PARTER, DEPOZITARE MARFURI GENERALE, BRANSAMENT ELECTRIC, IMPREJMUIRE TEREN, AMPLASARE CONTAINAR- CABINA POARTA, RACORD LA DN2, ALIPIRE TERENURI, PUT FORAT, BAZIN VIDANJABIL ETANS si UTILITATI" anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: “CONSTRUIRE ANSAMBLU 6 HALE PARTER, DEPOZITARE MARFURI GENERALE, BRANSAMENT ELECTRIC, IMPREJMUIRE TEREN, AMPLASARE CONTAINAR- CABINA POARTA, RACORD LA DN2, ALIPIRE TERENURI, PUT FORAT, BAZIN VIDANJABIL ETANS si UTILITATI", propus a fi amplasat in Afumati, T71, P252, Ilfov 1. Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, in zilele de luni-joi intre orele 800-1630 si vineri 800-1400, precum și la următoarea adresă de internet http://apmif.anpm.ro/. Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Anunt Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 13 Oct 2021
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu.S.C. PIRIFAN DISTRIBUTION S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "CONSTRUIRE SPATII DEPOZITARE, PRODUCTIE SI BIROURI P+1E, propus a fi amplasat in str. T41, P 159/C14, 159/15, lot 2, N.C. 56562, com. Tunari, jud. Ilfov. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate zilnic la sediul A.P.M. Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6 si la sediul S.C. PIRIFAN DISTRIBUTION S.R.L. din Str. Putul lui Zamfir, nr. 37, etaj 5, sector 1, Bucuresti Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov.

Strabag Sediul Calea Septembrie Camera

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 13 Oct 2021
SC STRABAG SRL, cu sediul in Calea 13 Septembrie, nr.90, sc.A, et.5, camera 514, sector 5, mun. Bucuresti, titular al "PUZ - Construire bazin piscicol cu extragere de agregate minerale de balastiera in perimetrul X (zece)", com. Domnesti, T3, P 15/3/11-13 jud. Ilfov, anunta publicul interesat asupra parcurgerii etapei de incadrare in cadrul sedintei Comitetului Special Constituit din data de 19.08.2020. Planul propus nu se supune evaluarii de mediu si nu se supune evaluarii adecvate. Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov, (tel 021/4301523, 021/4301402), in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

Strabag Sediul Calea Septembrie Camera

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 13 Oct 2021
SC STRABAG SRL, cu sediul in Calea 13 Septembrie, nr.90, sc.A, et.5, camera 514, sector 5, mun. Bucuresti, titular al "PUZ - Construire bazin piscicol cu extragere de agregate minerale de balastiera in perimetrul X (zece)", com. Domnesti, T3, P 15/3/11-13 jud. Ilfov, anunta publicul interesat asupra depunerii in data de 13.10.2020 a documentatiei la Consiliul Judetean Ilfov, in vederea obtinerii Avizului Arhitectului Sef si al CTUAT. Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul Consiliului Judetean Ilfov, in termen de 15 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

Anunt Public TIMISOARA

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 13 Oct 2021
SC OMV PETROM SA titular al proiectului: "Demolare plarforma tehnologica C1. Abandonare sonda. 6007" propus a fi amplasat in sat Calacea, comuna Ortisoara, identificat prin CF nr. 105972- Ortioara, nr. top. 105972, jud.Timis, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Timis, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:"Demolare plarforma tehnologica C1. Abandonare sonda 6007" propus a fi amplasat in:sat Calacea, comuna Ortisoara, identificat prin CF nr.105972-Ortioara, nr.top.105972, jud. Timis. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei Pentru Protectia Mediului Timis din Timisoara, B-dul.Liviu Rebreanu nr. 18- 18A, in zilele de luni-joi, intre orele: 8.00-16.30 si vineri intre orele 8.00- 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet:http://apmtm.anpm.ro- Sectiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei Pentru Protectia Mediului.Timis.

Anunt public procedura de autorizare. IRIMIA IONEL si IRIMIA MIHAELA TANIA

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 13 Oct 2021
IRIMIA IONEL si IRIMIA MIHAELA TANIA, titulari al P.U.Z.: -Construire casa de vacanta P+M si anexa- cu amplasamentul sat Valea Salciilor, com. Tisau, N.C. 22157, jud Buzau, anunta publicul interesat asupra depunerii primei versiuni a planului la A.P.M. Buzau in vederea obtinerii avizului de mediu. Informatiile privind varianta de plan inaintata pot fi regasite pentru a fi consultate la urmatoarea adresa de internet: http://apmbz.anpm.ro a A.P.M. Buzau si la domiciliul titularilor din Bucuresti, sector 5, str. Antiaeriana, nr. 6A117, bl A10, sc. 1, et. 2, ap. 24, in zilele lucratoare, de luni pana joi intre orele 8.30-13.00, vineri intre orele 8.30-12.00. Observatiile publicului se primesc zilnic, pe adresa de email: office@apmbz.anpm.ro, in termen de 15 zile calendaristice de la data aparitiei ultimului anunt.

ANUNT PUBLIC PENTRU SOLICITARE AUTORIZATIE DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 13 Oct 2021
ANUNT PUBLIC PENTRU SOLICITARE AUTORIZATIE DE MEDIU SC AZOCHIM SRL, cu sediul in Sat Calugareni, Comuna Calugareni, Șoseaua Bucuresti Giurgiu nr. 103, Camera 1, Judet Giurgiu, titular al activitatii "Comert cu ridicata al produselor chimice - Cod CAEN 4675", ce se desfasoara in Strada Aleea Plantelor nr. 5, Municipiul Giurgiu, Judetul Giurgiu, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatiile/ observatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii desfasurate, pot fi consultate/ depuse zilnic, timp de 10 zile lucratoare de la data publicarii anuntului, la sediul A.P.M. Giurgiu, sos. Bucuresti, bl.111, sc.A+B, et.1, de luni pana joi intre orele 900-1400 si vineri intre orele 900-1200.

ANUNT PUBLIC DE MEDIU - ANPM - ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 13 Oct 2021
Societatea Cooperativa Mestesugareasca Automecanica SCM cu sediul social in Bucuresti, Str. Fainari nr 26 bloc 50 parter sect. 2 solicita de la Agentia de Protectie a Mediului, obtinerea autorizatiei de mediu pentru obiectivul (activitatea) ATELIER INTRETINERE SI REPARARE AUTOVEHICULE CU VOPSITORIE AUTO - Automecanica SCM - Unitatea nr 4 din Bucuresti, sector 4, Sos. Giurgiului nr 178 , conform cod CAEN 4520 (intretinerea si repararea autovehiculelor cu statii de vopsitorie). telefon sediul central : 021 252 8000, 0746 178 719 e-mail : achizitii@automecanica.eu fax 021 252 7780 telefon unitatea nr 4 : 021 450 3516 e-mail: unitatea4@automecanica.eu Persoanele fizice sau juridice interesate, pot depune eventuale contestatii sau sugestii, la sediul A.P.M. Bucuresti , Aleea Lacul Morii nr 1 sector 6, cod 060841, telefon 021 430 1237; 021 430 1238; 021 430 1239; fax 021 430 1236; email: office@apmb.ro Data limita de depunere a contestatiilor sau sugestiilor este 28.01.2021

ANUNT PUBLIC - ANPM TIMIS- ZIARUL DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 13 Oct 2021
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu JUCU FLORIN CLAUDIU anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Construire cabinet stomatologic si laborator de tehnica dentara`` propus a fi amplasat in comuna Jebel, cartier Drumul Lieblingului, CF nr. 402068, jud. Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, Municipiul Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu nr. 18-18A, jud. Timis si la sediul titularului, comuna Jebel, nr. 964, jud. Timis, in zilele de luni-joi intre orele 8.00-16.30, vineri intre orele 8.00-14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis.

ANUNT PUBLIC ANPM ILFOV- Ziarul Anunt de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 12 Oct 2021
DUMITRU NICULINA si VOINEA LUIZA-MARILENA, FLOREA DINU-CRISTIAN, ANTONESCU CORINA MARILENA, coproprietari ai terenului situat in localitatea Buftea, judet Ilfov, tarla 4, parcela 31/3, in suprafata de 14.021 mp, format din doua terenuri alaturate in suprafata de 6.824 mp si 7.197 mp, cu numerele cadastrale 61827 si 61828, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a Avizului consultativ pentru documentatia "PUZ: PLANUL URBANISTIC ZONAL- LOTIZARE TEREN PENTRU REALIZAREA UNUI ANSAMBLU DE LOCUINTE (P+P+2). Documentatia se depune la Consiliul Judetean Ilfov. Observatii/ comentarii se primesc in scrisla Directia de Urbanism din cadrul Consiliului Judetean Ilfov, str. Gh. Manu nr. 18, sector 1 (tel. 021 2125693), in termen de 15 zile de la publicarea prezentului anunt.


Anunturi Online
Comenzi
Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati acum Departamentul de Vanzari!
Telefon: 0724.572.505
Email: office@mediapress.ro
Alte modalitati de contact va sunt disponibile aici.

Anunturi in ziare nationale

Publicati Citatii in ziarul Adevarul

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare


Situri partenere: Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite |
Pentru o navigare personalizata, folosim cookies.