Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Mica Publicitate Ziare Nationale Mare Publicitate Ziare Nationale Mare Publicitate Ziare Locale Anunt U.E. Reclame internet ANUNTURI ONLINE Contact
Ziarul de PierderiZiarul de MediuZiarul Romania LiberaZiarul AdevarulZiarul NationalZiarul Jurnalul NationalZiarul Anuntul TelefonicZiarul BursaZiarul Curierul NationalZiarul ClickZiarul AziZiarul Bucarest HebdoZiarul Bursa ConstructiilorZiarul EconomistulZiarul FinanciarulZiarul LibertateaZiarul Uj Magyar SzoZiarul ZiarulZiarul Ziarul Financiar
PACHETE ZIARE NATIONALE
Pachetul "Matrimoniale"Pachetul "IMOBILIAR"Pachetul "Premium"Pachetul "Oferte Serviciu"Pachetul "Ziare SUPER 5+"Pachetul "Ziare la OFERTA"
PACHETE ZIARE LOCALE
Regional Sud-EstRegional Sud-VestRegional Nord-EstRegional Nord-VestRegional Central
ANUNTURI ONLINE
Anunt pe 39 siteuri - 10 lei
Mare Publicitate
Mare publicitate prin Profesional Global Press Fara o reclama de calitate in ziare asteptati clienti in zadar!

Profesional Global Press va ofera cea mai usoara cale de a va face reclama in ziare nationale si locale.

Echipa noastra se ocupa de creatia artistica, rezer- varea spatiului si publi- carea modulelor de mare publicitate.

Sporiti-va vanzarile, recru- tati personal, cresteti ex- punerea firmei dumnea- voastra. Contactati-ne acum!

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare

PLATA prin SMS
Anunturile online pe 39 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 39 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Citatii

Anunturi online va garanteaza vizibilitate crescuta in fata unui numar mare de vizitatori zilnici. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Citatii" apasa aici.

Numitul Mihai Mihai Ultimul Domiciliu Cunoscut

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 20 Jan 2021
Numitul Mihai Dănuț Mihai, cu ultimul domiciliu cunoscut în mun.Caracal, str.Neagoe Basarab, nr.36, județul Olt, este citat la Tribunalul Olt, pe data de 17.02.2021, ora 9,00, Completul cf2a, Sala 4, în calitate de pârât în dosarul civil nr.1503/104/2020, în procesul de deschidere procedură adopție a copilului Mihai Mihai Ionuț, cu reclamanta D.G.A.S.P.C. Olt. Vă punem în vedere să vă prezentați personal la instanță pentru a vă exprima consimțământul la adopție.

Soma Vedere Iunea Civil Formulat Petentul

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 20 Jan 2021
Somaţie: Având în vedere acţiunea civilă formulată de către petentul Găinuţă Ciprian,cu domiciliul în com.Livezile,sat Dolaţ,str.Margaretelor,nr.3,jud.Timiş,având ca obiiect uzucapiune,înregistrată pe rolul Judecătoriei Deta sub dosar nr.1632/220/2020,prin care a solicitat constatatrea dreptului de proprietate prin uzucapiune asupra imobilului înscris în C.F.nr.401861 Livezile(provenită din conversia pe hârtie a C.F.1248 Dolaţ) cu nr.topografic 251/a/1/1/a/15,constând în teren în suprafaţă totală de 1439mp,imobil situat în com.Livezile,sat Dolaţ,str.Margaretelor,nr.3(nr.vechi 342),jud.Timiş,aflat în porprietatea tabulară a numitei Milin Emilia,decedată la data de 20.10.977,în Timişoara,jud.Timiş,cu ultimul domiciliu în com.Livezile,sat Dolaţ,nr.342,jud.Timiş.SOMĂM pe toţi cei interesaţi să formuleze OPOZIŢIE la prezenta acţiune,în termen de 1 lună de la data publicării acestui anunţ,care se vor comunica în scris,la această instanţă,urmând a se menţiona numărul de dosar indicat mai sus.În cazul în care,nu se va formula opoziţie în termen de 1(unu)lună de la data ultimei publicaţii,instanţa va soluţiona cererea.

Numitul Dinu Vasilic Este Chemat Calitate

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 18 Jan 2021
Numitul DINU VASILICĂ este chemat în calitate de pârât la Judecătoria Călărași, cu sediul în Municipiul Călărași, str. București nr. 106, județul Călărași, în data de 03 Martie 2021, ora 11:00, completul 7, sala 1, în dosarul civil nr. 1032/202/2020, având ca obiect „exercitarea autorității părintești”, în contradictoriu cu reclamanta MIHALACHE IONICA.

Dosar nr. 1796/295/2020, Judecatoria Sannicolau Mare,

Valabil in:
Citatii Arad
     Publicat in: 14 Jan 2021
Dosar nr. 1796/295/2020, Judecatoria Sannicolau Mare, prin care se aduce la cunostiinta tuturor celor interesati ca petentii ANDREI NICOLAE si ANDREI ONITA, cu domiciliul procedural ales in Timisoara, str. Coriolan Brediceanu, nr. 9, ap. 2, jud. Timis, au formulat actiune civila necontencioasa - de uzucapiune, prin care solicita instantei ca in urma derularii necontencioase prevazute de art. 130 din Decretul Lege 115/1938: sa constate ca au dobandit ca bun propriu dreptul de proprietate prin uzucapiune, dreptul de proprietate asupra cotei de 16/32 din imobilul inscris in CF nr. 402842 Lovrin, nr. cad. 1390/b, nr. crt. B1 si B2, detinut anterior de numitele Appler Magdalena si Weber Dorothea si, in consecinta, sa dispuneti intabularea in cartea funciara a dreptului petentilor de proprietate dobandit prin uzucapiune. In baza art. 1051 NCPC toti cei interesati sunt invitati sa faca opozitie, cu precizarea ca, in caz contrar, in termen de 30 de zile de la emiterea celei din urma publicatii se va trece la judecarea cererii.
Anunturi Online
Comenzi
Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati acum Departamentul de Vanzari!
Telefon: 0724.572.505
Email: office@mediapress.ro
Alte modalitati de contact va sunt disponibile aici.

Anunturi in ziare nationale

Publicati Citatii in ziarul Adevarul

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare


Situri partenere: Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite |