Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Mica Publicitate Ziare Nationale Mare Publicitate Ziare Nationale Mare Publicitate Ziare Locale Anunt U.E. Reclame internet ANUNTURI ONLINE Contact
Ziarul AdevarulZiarul Anuntul TelefonicZiarul AziZiarul Bucarest HebdoZiarul BursaZiarul Bursa ConstructiilorZiarul ClickZiarul CurentulZiarul Curierul NationalZiarul EconomistulZiarul FinanciarulZiarul Jurnalul NationalZiarul LibertateaZiarul NationalZiarul Pagina PoliticaZiarul Romania LiberaZiarul Uj Magyar SzoZiarul ZiarulZiarul Ziarul Financiar
PACHETE ZIARE NATIONALE
Pachetul "Matrimoniale"Pachetul "IMOBILIAR"Pachetul "Premium"Pachetul "Oferte Serviciu"Pachetul "Ziare SUPER 5+"Pachetul "Ziare la OFERTA"
PACHETE ZIARE LOCALE
Regional Sud-EstRegional Sud-VestRegional Nord-EstRegional Nord-VestRegional Central
ANUNTURI ONLINE
Anunt pe 149 siteuri - 40 leiAnunt pe 39 siteuri - 10 leiAnunt pe 20 bloguri - 39 lei
Mare Publicitate
Mare publicitate prin Profesional Global Press Fara o reclama de calitate in ziare asteptati clienti in zadar!

Profesional Global Press va ofera cea mai usoara cale de a va face reclama in ziare nationale si locale.

Echipa noastra se ocupa de creatia artistica, rezer- varea spatiului si publi- carea modulelor de mare publicitate.

Sporiti-va vanzarile, recru- tati personal, cresteti ex- punerea firmei dumnea- voastra. Contactati-ne acum!

Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare

PLATA prin SMS
Anunturile online pe 39 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 39 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Diverse

Anunturi online va garanteaza vizibilitate crescuta in fata unui numar mare de vizitatori zilnici. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

Anunt Intentie Olympus Residence Sediul

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 22 May 2020
ANUNT DE INTENTIE OLYMPUS RESIDENCE SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Ion Slatineanu, nr 5, corp B, parter, ap 9, camera 1, Sector 1, anunta publicul interesat asupra intentiei de elaborare a documentatiei "P.U.D. - supraetajare imobil cu functiune mixta - locuinte colective si birouri, constructie in curs de realizare, autorizata cu A.C. nr. 183/82492 din 12.04.2019, avand regim de inaltime 2S+P+5E, rezultand un imobil cu regim de inaltime 2S+P+7E+8E retras si amenajare incinta. Observatiile si propunerile pot fi transmise in termen de 20 de zile in format electronic pe site-ul Primariei S4 - http://ps4.ro/urbanism/ sau prin posta la Primaria Sectorului 4, Bd. Metalurgiei, nr 12-18, Grand Arena, et 1, sect 4

Anunt Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 20 May 2020
ANUNT public privind decizia etapei de incadrare (ZEN LIVING APARTMENTS S.R.L.)

ZEN LIVING APARTMENTS S.R.L., titular al proiectului DESFIINȚARE CONSTRUCTII EXISTENTE SI CONSTRUIRE IMOBIL CU FUNCTIUNEA DE LOCUINTE COLECTIVE SI SPATII COMERCIALE, CU REGIM DE INALTIME 2S+P+9E+ET.10-E11 retrase, ÎMPREJMUIRE TEREN ȘI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRARI, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, DESFIINȚARE CONSTRUCTII EXISTENTE SI CONSTRUIRE IMOBIL CU FUNCTIUNEA DE LOCUINTE COLECTIVE SI SPATII COMERCIALE, CU REGIM DE INALTIME 2S+P+9E+ET.10-E11 retrase, ÎMPREJMUIRE TEREN ȘI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRARI, propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 6, Str. Splaiul Independenței nr. 313C.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii nr.1, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00 – 12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro/.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Fora Anunta Publicul Interesat Asupra Depunerii

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 20 May 2020
S.C. FORA OIL AND GAS S.R.L., anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul: „FORARE SI ECHIPARE SODA SILISTEA 1, AMENAJARE DRUM ACCES, LUCRARI CONEXE SI ORGANIZARE DE SANTIER”, propus a fi amplasat IN COMUNA FILIPESTII DE PADURE, SAT FILIPESTII DE PADURE, JUDETUL PRAHOVA,
Tipul deciziei posibile luate de Agentia pentru Protectia Mediului Prahova, poate fi emiterea sau respingerea solicitarii acordului de mediu.
Raportul poate fi consultat la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova, Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306 si la sediul S.C. FORA OIL AND GAS S.R.L. din Bucuresti, sector 2, cod postal 020265, str. Aghires, nr. 1B, et. 4, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-12.00.
Documentele mentionate sunt disponibile si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro
Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la Sediul Primariei FILIPESTII DE PADURE, Str. Valea Rea, nr. 343, com. Filipestii de Padure, jud. Prahova, cod postal 107245 in data de 25 mai 2020, incepand cu orele 13:00.
Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Agentia pentru Protectia Mediului Prahova, Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, pana la data de 03.05.2020.

SC LUCIDIUS SRL avand domiciliul in Bucuresti,

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 27 Apr 2020
SC LUCIDIUS SRL avand domiciliul in Bucuresti, str. Radovanu, nr.5,bl.41, sc.1,et.4, ap.24, sect.2 titular al planului/programului " PUZ- CONSTRUIRE HALA DEPOZITARE PRODUSE ALIMENTARE NEPERISABILE, ANEXE SI UTILITATI" comuna Afumati, T102, P388/48, lot 2, Ilfov, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/programul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului/programului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii nr.1, sector 6, de luni pana joi intre orele 900 - 1100 . Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov, (tel 021/4301523, 021/4301402, 0746248440) in termen de 15 zile de la data publicarii anuntului.
Anunturi Online
Comenzi
Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati acum Departamentul de Vanzari!
Telefon: 021.301.99.45
Email:
publicitate@mediapres.ro
Alte modalitati de contact va sunt disponibile aici.

Anunturi in ziare nationale

Anunt online pe 20 de bloguri

Publicati Citatii in ziarul Adevarul

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare


Situri partenere: Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite |