Mica Publicitate Ziare Nationale Mica Publicitate Ziare Locale Anunt U.E. Reclame internet ANUNTURI ONLINE Contact
Ziarul de Pierderi®Ziarul Anunt de Mediu®Ziarul Locuri de MuncaZiarul Romania LiberaZiarul AdevarulZiarul NationalZiarul Jurnalul NationalZiarul Anuntul TelefonicZiarul BursaZiarul Curierul NationalZiarul ClickZiarul Libertatea
PACHETE ZIARE NATIONALE
Pachetul "Matrimoniale"Pachetul "IMOBILIAR"Pachetul "Premium"Pachetul "Oferte Serviciu"Pachetul "Ziare SUPER 5+"Pachetul "Ziare la OFERTA"
PACHETE ZIARE LOCALE
Regional Sud-EstRegional Sud-VestRegional Nord-EstRegional Nord-VestRegional Central
ANUNTURI ONLINE
Anunt pe 33 siteuri - 30 lei
Mare Publicitate
Mare publicitate prin Profesional Global Press Fara o reclama de calitate in ziare asteptati clienti in zadar!

Profesional Global Press va ofera cea mai usoara cale de a va face reclama in ziare nationale si locale.

Echipa noastra se ocupa de creatia artistica, rezer- varea spatiului si publi- carea modulelor de mare publicitate.

Sporiti-va vanzarile, recru- tati personal, cresteti ex- punerea firmei dumnea- voastra. Contactati-ne acum!

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare

Anunturi Diverse

Anunturi online va garanteaza vizibilitate crescuta in fata unui numar mare de vizitatori zilnici. Publica acum   un anunt pe 33 situri!

Anunt Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 15 Jun 2021
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu
(titularul proiectului)

SC/PF RESTA REAL ESTATE INVESTMENTS S.R.L anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „MODIFICARE DE TEMA IN TIMPUL EXECUTIEI LUCRARILOR AUTORIZATE CU AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE NR. 148 DIN 09.03.2007, CONTINUATE CU AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE NR.414 DIN 31.08.2020, PRIN EXECUTAREA LUCRARILOR DE EXTINDERE, MODIFICARI INTERIOARE SI EXTERIOARE, SUPRAETAJARE CU 3 NIVELURI REZULTAND O CONSTRUCTIE 2S+P+10E+ET.11 RETRAS, SCHIMBARE DE FUNCTIUNE DIN BIROURI IN LOCUINTE COLECTIVE SI SPATII COMERCIALE, AMENAJARI INTERIOARE SI IMPREJMUIRE TEREN”, propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 6, Str Sos. Virtutii, nr. 54, 54A, 56, 56A, 60, 60A, 60B, lot 1 si 2.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, si la sediul titularului S.C. RESTA REAL ESTATE INVESTMENTS S.R.L din Intrarea Chefalului, nr. 11-13, bloc C, et. 7, ap.63-127, sector 2, Bucuresti, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-12.00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bucuresti.

CSA Steaua pierdut Registrul special al casei de marcat fiscale

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 11 Jun 2021
CSA Steaua pierdut Registrul special al casei de marcat fiscale tip Custom, model Xcube-F, seria ESB4038514360083. il declaram nul.

Anun Public Cordia Dante Project Sediul

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 10 Jun 2021
ANUNȚ PUBLIC 3 - CORDIA DANTE PROJECT S.R.L. cu sediul în București, sector 1, Bulevardul Primaverii, nr. 19-21, scara B, etaj 1, beneficiar al documentației „PUZ - CONSTRUIRE ANSAMBLU LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM MAXIM DE ÎNĂLȚIME 2S+P+14E”, situat în strada Petricani, nr. 5A, sector 2, Bucuresti, anunță publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 10.06.2021 urmând ca planul/ programul să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul A.P.M. București, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

MCD ADMINISTRARE

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 10 Jun 2021
MCD ADMINISTRARE vine in intampinarea dvs. cu activitati de calitate pentru administrarea imobilelor, prestate cu profesionalism de personal cu experienta! contact: office@mcd-administrare.ro; tel: 0720 071 633

deschiderea procedurii de declarare judecatoreasca a mortii

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 09 Jun 2021
Cuprinsu Alexandrina, anunt deschiderea procedurii de declarare judecatoreasca a mortii numitei Pauna Ioana, nascuta la data de 08.07.1928 in com. Oltina jud. Constanta, fiica lui - si Elena, cu ultimul domiciliu cunoscut in sat Razoare com. Oltina jud. Constanta, procedura ce se va desfasura la Judecatoria Medgidia Dosar NR.1087/256/2021 si invit astfel orice persoana care cunoaste date despre disparitia numitei Pauna Ioana sa le comunice de indata Instantei - respectiv Judecatoria Medgidia.

Uscator plante, fructe- aflat in garantie

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 08 Jun 2021
Uscator plante, fructe, aflat in garantie, 50000 Euro,15 mc, capacitate de uscare, usa in 2canate,80000 kcal la 70 grade C, debit apa umidificare 20l/ora pt uscare fructe,debit ventilatoare, 63000m3/ora Telefon : 0770.617.356

MONTAJ ACOPERIȘ

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 07 Jun 2021
MONTAJ ACOPERIȘ, tigla metalica, tigla cermica, sistem pluvial, reparatii acoperis, dulgherie, zidarie, turnat centuri si placa de beton, vopsit garduri si acoperisuri. Un acoperis bun si corect la un pret avantajos si serios! Pensionarii beneficiaza de 15% discount si de transport GRATUIT. 0757.279.440

ANUNT PREALABIL PRIVIND AFIȘAREA PUBLICA A DOCUMENTELOR

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 02 Jun 2021
ARAD. ANUNT PREALABIL PRIVIND AFIȘAREA PUBLICA A DOCUMENTELOR TEHNICE ALE CADASTRULUI Unitatea administrativ-teritoriala PETRIȘ, din judetul ARAD, anunta publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr.29 si 42 incepand cu data de 07.06.2021, pe o perioada de 60 de zile, la sediul Primariei PETRIȘ, conform art. 14 alin. (1) si (2) din Legea cadastrului si a publicitatii imobiliare nr. 7/1996, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse de catre proprietarii, posesorii sau alti detinatori, la sediul primariei si pe site-ul Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

COMUNICAT In conformitate cu prevederile legale,

Valabil in:
Diverse Constanta
     Publicat in: 28 May 2021
COMUNICAT In conformitate cu prevederile legale , SC CARMECO SA , cu sediul in Constanta , Sos.Mangaliei nr.74 , loc.Constanta, jud.Constanta ,tranzactionata la Bursa de Valori Bucuresti , avand simbolul CRMC , segment ATS, Categoria AERO Standard, informeaza investitorii ca raportul administratorului cu privire la activitatea societatii pe primul trimestru al anului 2021 poate fi consultat la sediul societatii in forma scriptica , pe site-ul Bursei de Valori ((www.bvb.ro) pentru simbolul CRMC) cat si pe site-ul www.carmeco.ro incepand cu 31.05.2021. Raportul a fost transmis atat catre ASF si cat pe BVB-piata AERO.

CONSTANTA. Anunt Public de mediu

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 19 May 2021
COCOȘ IOAN, titular al Planului Urbanistic Zonal - Stabilire reglementari urbanistice zona locuire si functiuni complementare, amplasat in loc. Lazu, jud. Constanta, Parcela 504/ 41, anunta publicul interesat ca s-a depus documentatia in vederea obtinerii avizului de mediu pentru avizarea Planului Urbanistic Zonal. Observatiile publicului se primesc in scris la sediul A.P.M. Constanta, str. Unirii nr. 23, zilnic intre orele 08- 16, in termen de 18 zile calendaristice de la aparitia anuntului.

ANUNT PUBLIC SC INGKA INVESTMENTS FOREST ASSETS SRL

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 19 May 2021
ANUNT PUBLIC SC INGKA INVESTMENTS FOREST ASSETS SRL (prin SC OMNI SRL) titular al planului "Amenajamentul fondului forestier proprietate privata apartinand S.C. INGKA INVESTEMNTS FOREST ASSETS S.R.L., Bucuresti, organizat in U.P. III Valea Neagra-Motnau, intocmit pentru suprafata de 5738,8 ha", amplasament comunele: Andreiasu de Jos, Bolotesti, Brosteni, Carligele, Chiojdeni, Gura Calitei, Jitia, Mera, Poiana Cristei, Vintileasca si Cotesti, judetul Vrancea, anunta publicul interesat asupra deciziei A.P.M. Vrancea de emitere a Avizului de mediu pentru planul susmentionat. Motivele care au stat la baza luarii acestei decizii au fost urmatoarele: -Planul respecta cerintele legislatiei privind protectia mediului,- Prin implementarea planului nu este afectata nici o arie natural protejata de interes national/ international, - Nu sunt afectate zone de protectie special hidrogeologica, - Analiza calitatii raportului de mediu, efectuata de APM Vrancea, a avut in vedere urmatoarele elemente: Respecta continutul cadru prevazut in anexa nr 2 a HG nr. 1076/ 2004; Prezentarea dificultatilor tehnice, procedural si de alta natura care au fost intampinate si explicitarea oricaror ipoteze si incertitudini; Prezentarea alternativelor stiudiate, a motivelor care au stat la alegerea uneia dintre ele, a modului in care consideratiile de mediu au fost integrate in proiectul de plan, precum si procesul definitivarii proiectului ca urmare a informatiilor rezultate pe parcursul evaluarii de mediu; Justificarea detaliata a motivelor care a stat la baza eliminarii din analiza a anumitor aspect; Prezentarea informatiilor grafice- harti, scheme, schite, diagrame; Raportul de mediu propune o serie de masuri pentru a preveni, reduce si compensa orice efect advers asupra mediului al implementarii planului. Informatiile cu privire la planul sus mentionat pot fi consultate la sediul OS INGKA INVESTMENTS SRL din Focsani, Strada Valcele, nr. 26, judetul Vrancea. Observatiile publicului se vor primi in scris sub semnatura si cu date de identificare, la sediul APM Vrancea din Focsani, str. Dinicu Golescu, nr. 2, pana la data de 30.05.2021.
Anunturi Online
Comenzi
Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati acum Departamentul de Vanzari!
Telefon: 0724.572.505
Email: office@mediapress.ro
Alte modalitati de contact va sunt disponibile aici.

Anunturi in ziare nationale

Publicati Citatii in ziarul Adevarul

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare


Situri partenere: Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite |
Pentru o navigare personalizata, folosim cookies.