Mica Publicitate Ziare Nationale Mica Publicitate Ziare Locale Anunt U.E. Reclame internet ANUNTURI ONLINE Contact
Ziarul Anuntul AZ®Ziarul de Pierderi®Ziarul Anunt de Mediu®Ziarul Locuri de Munca®Ziarul JuridicZiarul Romania LiberaZiarul AdevarulZiarul NationalZiarul Jurnalul NationalZiarul Anuntul TelefonicZiarul LibertateaZiarul Curierul NationalZiarul ClickZiarul Bursa
PACHETE ZIARE NATIONALE
Pachetul "Matrimoniale"Pachetul "IMOBILIAR"Pachetul "Premium"Pachetul "Oferte Serviciu"Pachetul "Ziare SUPER 5+"Pachetul "Ziare la OFERTA"
PACHETE ZIARE LOCALE
Regional Sud-EstRegional Sud-VestRegional Nord-EstRegional Nord-VestRegional Central
ANUNTURI ONLINE
Anunt pe 33 siteuri - 50 lei
Mare Publicitate
Mare publicitate prin Profesional Global Press Fara o reclama de calitate in ziare asteptati clienti in zadar!

Profesional Global Press va ofera cea mai usoara cale de a va face reclama in ziare nationale si locale.

Echipa noastra se ocupa de creatia artistica, rezer- varea spatiului si publi- carea modulelor de mare publicitate.

Sporiti-va vanzarile, recru- tati personal, cresteti ex- punerea firmei dumnea- voastra. Contactati-ne acum!

Cum public Anunt de Mediu in Ziarul Anunt de Mediu®

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare

Revista CSID

Contactati acum Profesional Global Press pentru a va promova serviciile si produsele firmei dumneavoastra in revista "CSID" prin module de mare publicitate.

Revista CSID

Profil revista "CSID"

"Ce se intampla, Doctore?" este prima revista glossy de sanatate si frumusete din Romania si totodata primul brand feminin transmedia care este construit in jurul unei vedete de succes, aflata in cea mai buna forma, al carei aspect si succes profesional reprezinta un model de urmat, Oana Cuzino.

Un brand transmedia este un brand care se regaseste, concomitent, in televiziune, radio, print, internet si, in curand, telefonie mobila.

Paginile revistei "Ce se intampla, Doctore?" iti dezvaluie totul despre secretul frumusetii vedetelor autohtone, despre sanatate si frumusete, diete si mult sex. Din punct de vedere al vanzarilor, "Ce se intampla, Doctore?" s-a dovedit un succes!

Public Tinta

Revista "Ce se intampla, Doctore?" se adreseaza femeilor cu varste intre 18-35 de ani si isi doreste sa devina un confident al femeii tinere, active, care intelege ca integrarea si sucesul in societate, in plan personal si profesional sunt si in functie de tonusul fizic si psihic.