Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Mica Publicitate Ziare Nationale Mare Publicitate Ziare Nationale Mare Publicitate Ziare Locale Anunt U.E. Reclame internet ANUNTURI ONLINE Contact
Ziarul de PierderiZiarul de MediuZiarul Romania LiberaZiarul AdevarulZiarul NationalZiarul Jurnalul NationalZiarul Anuntul TelefonicZiarul BursaZiarul Curierul NationalZiarul ClickZiarul AziZiarul Bucarest HebdoZiarul Bursa ConstructiilorZiarul EconomistulZiarul FinanciarulZiarul LibertateaZiarul Uj Magyar SzoZiarul ZiarulZiarul Ziarul Financiar
PACHETE ZIARE NATIONALE
Pachetul "Matrimoniale"Pachetul "IMOBILIAR"Pachetul "Premium"Pachetul "Oferte Serviciu"Pachetul "Ziare SUPER 5+"Pachetul "Ziare la OFERTA"
PACHETE ZIARE LOCALE
Regional Sud-EstRegional Sud-VestRegional Nord-EstRegional Nord-VestRegional Central
ANUNTURI ONLINE
Anunt pe 39 siteuri - 10 lei
Mare Publicitate
Mare publicitate prin Profesional Global Press Fara o reclama de calitate in ziare asteptati clienti in zadar!

Profesional Global Press va ofera cea mai usoara cale de a va face reclama in ziare nationale si locale.

Echipa noastra se ocupa de creatia artistica, rezer- varea spatiului si publi- carea modulelor de mare publicitate.

Sporiti-va vanzarile, recru- tati personal, cresteti ex- punerea firmei dumnea- voastra. Contactati-ne acum!

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare


Ziarul Evenimentul Regional al Moldovei

Profesional Global Press va ofera o gama variata de module de mare publicitate in ziarul "Evenimentul Regional al Moldovei" pentru a va promova serviciile si produsele firmei dumneavoastra in judetul Botosani.Ziarul Evenimentul Regional al Moldovei

Profil ziarul "Evenimentul Regional al Moldovei"

Ziarul Evenimentul Regional al Moldovei este un cotidian regional de informatii si publicitate ce apare in judetul Botosani, de luni pana sambata.

Date tehnice

Ziarul Evenimentul Regional al Moldovei se prezinta sub forma de broadsheet cu dimensiunile tiparului de 46.00 cm x 33.00 cm, avand 32 pagini.

Tiraj

Tirajul ziarului Evenimentul Regional al Moldovei este de 16.500 exemplare pe editie.

Arie difuzare

Evenimentul de Iasi este editat de Agentia de stiri Iasi - ASIS si se distribuie in judetele Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui.
 

Module mare publicitate - Pagini interior

Modul de mare publicitate ziarul Evenimentul Regional al MoldoveiModul de mare publicitate ziarul Evenimentul Regional al MoldoveiModul de mare publicitate ziarul Evenimentul Regional al MoldoveiModul de mare publicitate ziarul Evenimentul Regional al Moldovei
(24,0 x 30,0 cm)(24,0 x 20,0 cm)(20,0 x 25,0 cm)(20,0 x 15,0 cm)
Modul de mare publicitate ziarul Evenimentul Regional al MoldoveiModul de mare publicitate ziarul Evenimentul Regional al MoldoveiModul de mare publicitate ziarul Evenimentul Regional al MoldoveiModul de mare publicitate ziarul Evenimentul Regional al Moldovei
(16,0 x 20,0 cm)(16,0 x 10,0 cm)(12,0 x 20,0 cm)(12,0 x 16,0 cm)
Modul de mare publicitate ziarul Evenimentul Regional al MoldoveiModul de mare publicitate ziarul Evenimentul Regional al MoldoveiModul de mare publicitate ziarul Evenimentul Regional al MoldoveiModul de mare publicitate ziarul Evenimentul Regional al Moldovei
(8,0 x 12,0 cm)(8,0 x 10,0 cm)(4,0 x 10,0 cm)(4,0 x 6,0 cm)
Ghid de publicat anunturi de mare publicitate in ziarul Evenimentul Regional al Moldovei

Anunturile de mare publicitate in ziarul Evenimentul Regional al Moldovei sunt module sau casete de diferite dimensiuni in functie de formatul ziarului Evenimentul Regional al Moldovei. Pot fi alb negru sau color. In modulele de mare publicitate pentru ziarul Evenimentul Regional al Moldovei se pot insera sigle, imagini, logo-uri precum si formatul textului (majuscule, litere ingrosate, tabele, etc..)

Anunturile de mare publicitate in ziarul Evenimentul Regional al Moldovei se pot publica fie intr-o pagina a ziarului unde mai este spatiu disponibil, fie in pagina solicitata expres de client. Pentru ultima varianta in ziarul Evenimentul Regional al Moldovei este posibil sa existe taxa suplimentara.

Aceste module de mare publicitate in ziarul Evenimentul Regional al Moldovei se pot publica de orice companie sau persoana fizica.

In general astfel de anunturi de mare publicitate in ziarul Evenimentul Regional al Moldovei se dau spre publicare de catre cei care au accesat sau doresc sa acceseze fonduri europene nerambursabile reprezentand un criteriu obligatoriu.

Modulele de mare publicitate pentru ziarul Evenimentul Regional al Moldovei se creaza de catre un grafician al agentiei noastre GRATUIT in functie de designul dorit de client.

Pentru a publica un anunt de mare publicitate in ziarul Evenimentul Regional al Moldovei va rugam sa ne contactati la telefon 021.301.99.45 sau sa ne trimiteti un email la adresa office@mediapress.ro.

Pentru a afla costul unui anunt de mare publicitate in ziarul Evenimentul Regional al Moldovei va rugam sa ne contactati la telefon 021.301.99.45 sau sa ne trimiteti un email la adresa office@mediapress.ro solicitandu-ne o oferta de pret.

Comenzi
Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati acum Departamentul de Vanzari!
Telefon: 0724.572.505
Email: office@mediapress.ro
Alte modalitati de contact va sunt disponibile aici.

Anunturi in ziare nationale

Publicati Citatii in ziarul Adevarul

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare


Situri partenere: Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite |